XIAO Mikrokrmilniki

XIAO mikrokrmilniki, ki jih proizvaja podjetje Seeed Studio, so znani po svoji kompaktnosti in moči. XIAO je serija mikrokrmilnikov, ki temelji na ARM Cortex-M0+ jedru, ki ponuja dobro ravnovesje med energetsko učinkovitostjo in obdelovalno močjo.

Najbolj priljubljen izdelek v tej kategoriji je Seeeduino XIAO. Je majhen, a zelo zmogljiv mikrokrmilnik, ki se ponaša z impresivno naborom funkcij, kljub svoji majhnosti. Ima 32-bitni ARM Cortex-M0+ procesor, 48MHz taktno hitrost, 256KB flash pomnilnika in 32KB SRAM-a. Poleg tega ima 10 digitalnih I/O pinov, 11 analognih pinov, en pin za analogni izhod (DAC) in podpira serijsko komunikacijo (I2C, UART in SPI).

Nekateri ključni vidiki XIAO mikrokrmilnikov vključujejo njihovo majhnost, ki omogoča vgradnjo v ozke prostore ali uporabo v kompaktnih napravah; ter moč, ki omogoča obdelavo zahtevnih nalog, ne da bi bilo potrebno žrtvovati velikost ali energetsko učinkovitost.

Vendar je pomembno poudariti, da so bile te informacije ažurne do leta 2021. Za najnovejše informacije o XIAO mikrokrmilnikih se obrnite na uradno spletno stran podjetja Seeed Studio ali njihove pooblaščene distributerje.

Prikaz vseh 5 rezultatov

XIAO krmilnik 32bit Arduino kompatibilen
Dodaj v košarico

XIAO krmilnik 32bit Arduino kompatibilen

16.99 (DDV vključen)
XIAO krmilnik razvojna plošča
Dodaj v košarico

XIAO krmilnik razvojna plošča

27.99 (DDV vključen)

XIAO ESP32C6

13.99 (DDV vključen)

XIAO ESP32C3

12.99 (DDV vključen)

XIAO krmilnik nadgradnja

16.99 (DDV vključen)