Kategorija M5Stack krmilniki

M5Stack je inovativna modularna razvojna platforma za IoT, zasnovana na osnovi procesorja ESP32. Sestavljen iz nabora zložljivih razvijalskih modulov. Ponuja močan procesor z vgrajenim WIFI in BlueTooth, zaslon, vhodne gumbe ter obilico I/O priključkov.

M5Stack ni samo mikrokrmilnik, ampak je inovator v modularnem razvoju IoT. Standardni 5×5cm funkcionalno zložljivi modularizirani komponentni sistem vključuje mikrokrmilnik ESP32, režo za microSD kartico, USB-C in priključke za razširitve. Funkcionalni zložljivi MODULI so zasnovani za prilagojeno sestavljanje.

Prikaz vseh 6 rezultatov

 

 

M5 je prvi vse-v-enem zložljivi računalnik. M5 je prvi multifunkcionalni zložljivi računalnik, ki deluje kot samostojni modul, združljiv z večino elektronskih naprav, industrijske opreme in preprostih domačih igrač. Uporabite ga lahko kot walkie-talkie ali diktafon. M5 vam daje svobodo, da ustvarite svojo lastno napravo - morda klavir iz sadja?

M5 zmanjšuje stres, ki ga povzroča uporaba več kontrolnih naprav. Preprosto ga spremenite v orodje za GPS navigacijo, števec točk, štoparico ali budilko. M5 vam omogoča komunikacijo z njim prek vašega telefona kadarkoli. Funkcije zaznavanja dima in gibanja ga naredijo tudi za varnostno napravo.

M5 sestavlja več zložljivih blokov, ki se lahko uporabljajo ločeno ali združijo za ustvarjanje novih funkcij. V samo nekaj sekundah lahko prenesete in namestite katero koli aplikacijo ali sinhronizirate M5 z katerim koli drugim elektronskim orodjem. Pilotirajte dron, če želite, ali ga uporabite kot daljinski upravljalnik za vaš televizor. M5 vas bo obvestil, ko bo katera koli od vaših naprav vklopljena, medtem ko ste odsotni. Uporabite ga kot uglaševalnik za kitaro ali pager.